SISTEMSKE REŠITVE

Predelava bioloških stranskih produktov proizvodnje s pomočjo črne vojaške muhe ima številne prednosti za vaše podjetje. Namesto da prejmete simboličen znesek ali pa celo morate plačevati za odvoz, se ti stranski produkti učinkovito reciklirajo in ponovno uporabijo.
Uporaba črne vojaške muhe omogoča pridobivanje koristnih proizvodov iz bioloških odpadnih surovin. Ličinke se lahko uporabljajo v proizvodnji krme za živali, kar ustvarja dodano vrednost iz odpadnih surovin. To prispeva k ustvarjanju dodatnih prihodkov za vaše podjetje in optimizaciji vaših procesov.
Takšno okoljsko odgovorno ravnanje s surovinami pomaga izboljšati ugled vašega podjetja. Zmanjšujete svoj okoljski odtis in prispevate k trajnostni pridelavi hrane. Tako boste bolj privlačni za potrošnike in investitorje, kar zagotovo prispeva k rasti in uspešnosti vašega podjetja.
Mi vam nudimo celostno sistemsko rešitev ravnanja z biološkimi stranskimi produkti vaše proizvodnje.

Če vas zanima več nas pokličite na:

+386 40 742 914

Črna vojaška muha lahko predela vse biološke odpadke. Edina omejitev je zakonodaja.

Reja črne vojaške muhe je dokaj enostavna, vendar za učinkovito proizvodnjo je potrebno poskrbeti za več dejavnikov

Za končno predelavo ličink v končane izdelke in njihovo predelavo poskrbimo mi. Tako se lahko vi osredotočite na vaš posel.

Z vami smo pri vsakem koraku projekta in tako skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo, ki ubogati in nadgradi organske stranske produkte vaše proizvodnje.

Mi vam zagotavljamo mlade ličinke (0 DOL). Vi poskrbite za nemoteno rejo ličink in njihovo sušenje. Katere mi predelamo v produkte, ki jih mi ponudimo na trgu.

Želim izvedeti več!

Ali nas pokličite na +386 40 742 914